Animované formuláře. Automat na nové kontakty.

Získávání kontaktů

Animované formuláře. Automat na nové kontakty.

Jedná se o formuláře, které aktivně vyskočí, vysunou se ze stran nebo shora či zdola. Prostě se na stránce chovají přesně podle toho, jak potřebujete. Po odeslání umí odeslat e-mail, notifikaci a kontakt rovnou uložit. Vše v souladu s GDPR. Pomocí navázaných automatizací toho pak zvládnou ještě mnohem víc.

  • Jan Spáčil
  • Autor

  • Jan Spáčil

Přímo v Quandě najdete jeden z nejmodernějších nástrojů k budování vlastní databáze kontaktů, kterému říkáme Aktivní formuláře. Aktivní formuláře jsou formuláře, které můžete snadno navrhnout a nadesignovat tak, že „splynou“ s vaším webem. Jejich jedinečnou funkcí, kterou naleznete v Quandě, je jejich animace.

Formuláře můžete umístit na váš web bez nutnosti cokoliv na webu programovat nebo složitě nastavovat. A zvádnete to sami.

 

Pomocí animovaných formulářů zvýšíte svou schopnost získávat nové kontakty z webu o 20 % – 250 %.

Nejedná se pouze o statické formuláře vložené do webové stránky, její hlavičky, patičky nebo pravého či levého sloupce. Jedná se o formuláře, které aktivně vyskočí, vysunou se ze stran nebo shora či zdola. Prostě se na stránce chovají přesně podle toho, jak potřebujete. Pokud dnes žádné kontakty nesbíráte, tak pomocí tohoto jednoduchého nástroje můžete okamžitě začít. Bez programování. Bez čekání několik týdnů nebo měsíců na realizaci.

Webové formuláře

Proč jsou animované formuláře tak efektivní?

Pricip jejich efektivity spočívá v jejich aktivním pohybu po stránce. Tím, že se formulář na stránce vysune nebo vyskočí bez toho, aniž by tuto akci uživatel webu sám způsobil, přitáhne na sebe velmi intenzivně pozornost. A tím, že si formuláře uživatel všimne, dá mu svou pozornost, máme šanci dále uživatele zaujmout atraktivním titulkem, dalším obsahem formuláře, a přimět ho tak k okamžité registraci.

Na rozdíl od statických formulářů, kterých se snaží uživatel webu „nevšímat“, aktivní animované formuláře si samy o pozornost řeknou svým pohybem po stránce.

 

Vyzkoušejte sami, jak animované formuláře fungují.

Na tuto stranu jsem vložil formulář, který se zobrazí, jakmile odrolujete po stránce až dolů, až na místo, kde je napsáno „Zobrazit animovaný formulář“. U tohoto místa je vložen kód, který aktivuje zobrazení formuláře. Tento kód snadno zkopírujete ze systému Quanda a do stránky si ho vložíte sami, bez jakéhokoli programování.

 

"Vyzkoušejte formuláře na vašem webu na 14 dnů zdarma."

Vyzkoušet zdarma

 

Quanda přináší mnoho způsobů, jak nastavit zobrazování formuláře.

U všech formulářů můžete zvolit vlastní styl animace. Můžete vybrat, zda se má formulář zobrazit tak, že vyskočí nebo se vysune shora či zdola nebo ze stran. Můžete nastavit, zda se má formulář zobrazit ihned po načtení stránky nebo zda se má zobrazit až po odrolování na konkrétní místo na stránce. Můžete přidat zpoždění zobrazení a mnoho dalšího.

Umístěte na svůj web animovaný formulář a začněte ihned sbírat nové kontakty.

Vytvořte formulář v části Aktivní formuláře. Již dnes můžete mít na svém webu animovaný formulář, který vám ihned začne sbírat nové kontakty. Pokud si nevíte rady, kontaktujte nás, rádi vám s vytvořením a zprovozněním animovaného formuláře pomůžeme.

 

Držím vám palce
Jan Spáčil

 

Zobrazit animovaný formulář